EFFORTS FITNESS PLUS
Doel, Inspanning, Fysiek, Beweging, Mentaal, Streven, Aktie, Groeien, Vertrouwen, Prestatie.

Omschrijvingen van de lessen vanaf 1 SEPTEMBER 2023 op het lesrooster;

Via onze Effortsfitnessplus Virtuagym app dienen de groepslessen en fitness te worden gereserveerd.


De STAGES INDOOR CYCLING trainingen via de STAGES STUDIO +   en via de link  https://www.stagescloud.com

Hiervoor dient een account in  stagescloud.com te worden aangemaakt.EffortsBalance ;

Deze les is een mix van Thai Chi, Pilates en Yoga Flow. Je ontwikkelt soepele en sterke spieren en  versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Verbeterd  je kracht, flexibiliteit en balans. 


PILATES :

Bij deze vloeiende dynamische vorm van Pilatesoefeningen wisselen verschillende houdingen elkaar af. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt en rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.EHIT (EffortsHighIntesityTraining) ;

Intensieve full body workout (kracht en conditie) van 30 minuten waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell en een  losse gewichtsschijf.  De oefeningen worden in je eigen tempo uitgevoerd. Elke maand is er een nieuwe workout om je grenzen te verleggen. 
EffortsPump ;

De effectiviteit van Pump zit in het herhaal effect, een formule die de spieren vermoeit middels lichte gewichten en  veel herhalingen. Met deze les ontwikkel je strakke, atletische spieren en een fit lichaam.


BodyFit :


COMBI AEROBICS :

Deze high impact activiteit is een pittige conditie training ter verbetering van het uithoudingsvermogen, vetverbranding en het versterken van de spieren. Swingende muziek vormt de basis van alle bewegingen plus de staande en liggende oefeningen.


CORE :

Core betekent letterlijk romp, dus simpel gezegd gaat het hier om je lichaam min armen en benen. Het gaat dus om je buikspieren, rugspieren en bilspieren, maar ook dieperliggende spieren zoals middenrifspieren en bekkenbodemspieren. Het draait om alle spieren die jouw ruggengraat en bekken stabiliseren.

Hoe sterker jouw core is hoe beter je zult presteren bij andere oefeningen in de sportschool en daarbuiten , het is immers de kern van je lichaam. Daarnaast verklein je de kans op  blessures als je een sterke core hebt.
YogaVaria :

Een mix tussen verschillende yogavormen en pilates. een fijne les voor mensen die zich willen ontspannen en hun lichaamsbewustzijn willen vergroten. Dit doen wij o.a. door middel van ademhaling en lichaamstraining met oefeningen. Hierdoor wordt ook de flexibiliteit van het lichaam vergroot. Met YogaVaria kun je een natuurlijke spierspanning en kracht ontwikkelen in alle belangrijke spiergroepen, waardoor je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en balans verbetert.

Deze les helpt de geest te kalmeren, het lichaam te ontstressen en de ademhaling te verdiepen.

Een heerlijke FEEL GOOD les.

*maandprogramma

*zelf meenemen , water, badhanddoek  douchehanddoek, dekentje/plaid en happy vibes


STAGES INDOOR CYCLING :

Fiets op je eigen niveau, volg je inspanningen real time en ontvang gedetailleerde feedback na je rit via de mail.

Hoe werkt trainen met een powermeter

Elke intensiteit die je levert in een trainingszone spreekt verschillende energiesystemen aan.

Wat is het doel

Probeer je meter te matchen tijdens de workout met het intensiteitsprofiel en voel het resultaat. Trainen in verschillende energiezones is bepalend voor het behalen van verschillende resultaten.

Alle zones zijn gebaseerd op een percentage van je maximale duurinspanning (FTP) en zijn dus persoonlijk op maat voor jou.SPINNING :

Spinning is nog steeds hot. Het is een van de snelste manieren is om af te slanken en conditie op te bouwen en is eenvoudig te volgen voor iedereen. Getraind of ongetraind. Man of vrouw. Oud of jong. De weerstand van de nieuwste STAGES indoor bikes kan continu op eigen niveau worden afgesteld en bovendien zijn de fietsen volledig af te stellen op jouw lichaam zodat je altijd comfortabel kunt fietsen.

Kortom, een uitdagende les  waarin je in hoog tempo calorieën verbrandt en conditie opbouwt.  Maar ook de gezelligheid van de groep en de opzwepende muziek zorgen er voor dat je in sneltreinvaart verslaafd raakt aan spinning!


 


Instagram