EFFORTS FITNESS PLUS
Doel, Inspanning, Fysiek, Beweging, Mentaal, Streven, Aktie, Groeien, Vertrouwen, Prestatie.Naast de reguliere indoor cycling (spinning) lessen op het lesrooster, hebben wij ook STAGES STUDIO+ trainingen.  Zie lesrooster .

Deze vorm van indoor cycling waarbij het trainingsprofiel op het 75 inch scherm zal  worden getoond, is opbouwend en verschillend in intensiteit en duur. De trainingen kunnen bestaan uit o.a. interval trainingen, klimritten, duurritten. Fietsgroepen kunnen dus gebruik maken van deze trainingen om prestaties te verbeteren en te meten. Data kan worden opgeslagen op het eigen profiel .

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een proefles ervaren uiteraard.
Indoor cycling ( Spinning )  is al jaren een populaire groepsles, waarbij plezier en lekker zweten centraal staat. STAGES STUDIO+ draait om het verbeteren van je resultaat, Dit maakt het meetbaar en verhoogt de prestatie. De Stages fietsen zijn voorzien van een uitzonderlijk nauwkeurige powermeter welke prestaties inzichtelijk maakt voor de fietser. Het geheel is inzichtelijk op een groot 75 inch scherm, gecombineerd met een stuk entertainment, dat is ongeëvenaard en spreekt tot de verbeelding. Het is een nieuwe manier van spinning. Via een eigen persoonlijke app wordt  de geleverde prestatie  opgeslagen en eventueel gekoppeld naar strava. 


WWW.STAGESCLOUD.COM

Instagram